...Armata lui Dumbledore...
|
25 Jul 2008, 14:45
|||
|
|||
Nereida se plimba pe culoarul de la etajul 7...auzise de la Ginny despre Camera Necesitatilor. In sfarsit vazu un baiat roscat stand in fata usii. Se indrepta spre el..dar o fantoma ii taie calea. Era o fantoma ciudata...la care ii atarna gatul...parea sa fi fost decapitat dar nu de tot. Zambi in sinea ei la imaginea macabra.
"Ar fi bine sa plecati de aici Ron...Filch se indreapta catre camera. Cineva a dat cu papagalul...Anunta pe toata lumea" Ron se intoarse si o vazu pe Nereida holbandu-se la fantoma. Se repezi la ea "Tu! Tu ne-ai dat de gol!" Isi ridica bagheta vrand sa arunce o vraja dar Nereida fu pregatita. "Levicorpus!" Ron atarna cu capul in jos iar bagheta ii cazuse pe podea. Nereida se apropie de el "Inainte sa incerci sa ma blestemi sa sti ca sunt foarte bine antrenata in dueluri. Si nu...nu eu v-am dat de gol. Ginny Weasley mi-a spus de camera si o cautam doar." "Ginny? E sora mea! Ahh...scuze..nu vroiam sa ma reped ka tine. Pune-ma jos te rog" "Fie..." zise Nereida si rupse vraja Ron cazu la pamant cu o bufnitura puternica. "Nu ar trebui sa fugi?" intreba Nereida foarte rece. Ron se ridica si fugi in Camera Necesitatior. Cateva momente mai tarziu o droaie de elevi ieseau din camera..alergand de colo colo. Nereida ii privea amuzata. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lupta prentru Dumbledore | Jenny Spring | 17 | 3,659 |
07 Dec 2008, 21:31 Last Post: Jenny Spring |
|
ANTI-DUMBLEDORE | rea-credinta | 15 | 4,523 |
25 Sep 2008, 15:17 Last Post: Kennya Allen |