With no-one wearing their real face
29 Jan 2013, 12:23 (This post was last modified: 29 Jan 2013, 12:24 by Irine Wagner.)
OOC:Sper ca nu te superi ca am intrat eu cu Cassie pe aici Blush Daca e ceva sa imi zici Kiss De mult vroiam sa iti zic poate facem un topic cu putina actiuneFinna

Incepea sa fuga prin padure stiind ca aceea fiinta chia o putea prinde si pe langa asta alerga si repede. Pana la urma trebuia se asculta foarte bine dar nu prea stia pe unde. Se uita in jur cu atentie si vazu cum se gaseau foarte putine locuri pe unde te poti ascunde. Asta este pana la urma, va supravietuii chiar daca o va gasii Cassie. Incepu sa mearga incet ca si cum ar cauta ceva iar dupa se duse dupa un copac pentru a se uita si pe acolo. NIMIC! De ce naiba mereu Cassie trebuia sa aiba atata noroc si pe langa asta de ce am ales sa ne alergam ca nebunule prin aceasta padure. Serios? Chiar in acest loc. Ultima data cand fusese aici se plimbase in timp cu Hawk si ii placuse la nebunie dar acum nu era Hawk si nu stia ce sa faca. Ehh putea gasii ea ceva inafara de a se alarga. Mai merse putin si cand se uit in dreapta sa se sperie imediat, vazandul pe Hawk. Isi puse o mana la gura si una la piept iar dupa ce se calma, se uita ciudat la el.
- Ce cauti aici Hawk? M-ai speriat de mama focului, spuse Irine oftand usor
Era si normal sa se sperie in halul asta cand alergi sau cauti ascunzatoare sa dai peste un om in padure. GOD!

~Welcome in my magic world~
[Image: 33n9lc8.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: With no-one wearing their real face - by Irine Wagner - 29 Jan 2013, 12:23