Thread Closed 
The vast compass of the ocean
29 Jan 2013, 12:39 (This post was last modified: 29 Jan 2013, 12:50 by Melanie K. Gulden.)
  • Melanie fu surprinsă să-i simtă mâinile lui pe talie. Nu se aşteptase ca el să-i mulţumească, însă trebuia să-şi dea seama că urma un comentariu ironic. Se împinse afară din îmbrăţişare, cu un Uh şi aruncându-i priviri exasperate. Se îndreptă spre capcană, având grijă să nu calce în ea şi privi plasa cu atenţie. Luă o bolovan de lângă ea pe care putea să îl ridice şi îl aruncă în plasă. Aceasta se ridică cu un foşnet de frunze şi rămase suspendată de o creangă zdravănă.
    Melanie se apropie plasa din frânghie.
    - Nimeni nu mai stă în această parte a pădurii şi plasa asta nu e a mea, spuse Melanie, îngrijorată. Nu pare o capcană menită pentru om, e ar fii risipă de frânghie rezistentă. Asta e pentru centauri sau urşi, dacă omul nostru nu e vrăjitor.
    Se întoarse înapoi spre James.
    - Ar trebui să mergem înapoi înăuntru, îi spuse ea, luând-o cu paşi mari spre el şi apucându-l de mână pentru a putea fugi înapoi. Ceea ce o opri fu săgeata ascuţită ce îi trecu la depărtare de 2 centimetri de nasul ei, secerând aerul rece.

i tried to fight the war, but the war won
[Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo4_250_zps9f80c3e7.gif] [Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo3_250_zps15966aeb.gif]
I can't escape this now unless you show me how
Ivy's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The vast compass of the ocean - by Melanie K. Gulden - 29 Jan 2013, 12:39