Death, do not be proud
29 Jan 2013, 13:17
Il asculta pe Hawkeye si incepu sa rada. Da, poate era adevarat tot ceea ce zicea dar iideea este urmatoarea. Ea nu putea sa zica ca este necunoscuta de Irine. O stia prea bine si putea fi sigura ca nu se vor certa si nu este o prietena falsa Putea sa fie sigura ca Irine era ca sora sa, era ca si Hawk si Ema dar ele nu prea se impungeau din dragoste asa cum faceau ei. Ma rog, asta nu mai conta.
- Pai stiii este o problema. Conteaza ca eu o simt si o cred pe Irine ca pe sora mea si nu am de ce sa mint in legatura cu asta. Am incredere in ea pentru ca este Irine pana la urma. Ea este ca si a treia sora oricum ma bucur ca imi este asa apropriata. Irine este ca si tu cu Ema, sunteti ca niste frati si tineti unul la altul, asa tin si eu la Irine. Chiar nu cred ca m-ar trada vreodata sau ceva de genul asta, spuse Cassie zambind dragut.
Vazand ca baiatul nu se schimba, isi lasa privirea in podea iar dupa se uita in spate, vrand sa il lase pe baiat sa se schimbe. Dupa ce facu asta si incepu sa vorbeasca, Cassie zambii catre el.
- Da poate ca nu ne-ar strica asta dar Irine incearca sa fie increzatoare pe sine mai mult decat mine, spuse ea zambind dulce
Se uita la baiat si zambii dragut la baiat stiind ca are mare dreptate. Zambetul nu ii disparu de pe chip, gandindu-se la increderea in sine.

The power is in you
[Image: j6l750.png]
Irine's clone

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Death, do not be proud - by Cassandra Braun - 29 Jan 2013, 13:17