Like a shining star!
|
29 Jan 2013, 13:35
|||
|
|||
Se uita la baiat in timp ce il asculta cu atentie. Doamne ce zicea el acolo? Cred ca glumea. La ascultat pana la final chiar daca inima si creierul i se oprise cand zise de toata lumea in turn si acolo eu sa cant. Nu, nu puteam sa fac asta nici daca imi dadea cineva cu ceva in cap si ma obliga sa cant. Sau mai rau decat asta, sa tipe, sau sa am tortureze. Nu aveam nevoie de asta decat daca doream sa mor acolo sau sa lesin.
- Am o mare probleme cu asta. Prima problema este urmatoarea nu pot sa fac asta pur si simplu. Ma blochez de-a binelea. Mi se opreste creierul si nu mai pot sa mai fac nimic. Ma gandesc doar la modul in care ar putea sa inceapa sa rada de mine. Sa zica ca sunt afoana sau ca nu pot sa cant. O am pe creier aceasta chestie si nu pot sa fac nimic decat sa stau iar inima imi bate de zici ca imi iese din piept. E prea urat, mor de rusine si de frica, este total aiurea. Deabia pot in fata unei persoane, spuse aceasta oftand destul de tare Era ciudat dar pana la urma asta simtea si nu putea sa faca nimic in aceasta cauza. Privirea i se duse catre baiat, oftand usor cand se gandea la ceea ce putea sa faca. Era ciudat! The power is in you
![]() Irine's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|