Free Fallin
|
29 Jan 2013, 21:12
|||
|
|||
Astepta raspunsul fetei dar nu il primii pentru ca auzii o voce de fata. Se intoarse atomat pe calcaie si se uita la fata. Din cate stia era sefa clasei de la cercetasi si daca nu se insela o cheama Julieta. Isi baga inapoi bagheta si se uita la fata, zambind dragut.
- Da asta am zis si eu. Eu am venit aici pentru a lua o carte dar am auzit zgomot asa ca am venit sa vad ce este. PRima data nu am vazut pe nimeni asa ca m-am gandit ca este vraja de invizibilitate asa ca am venit sa o iau de aici. Nu vroiam sa facem galagie. Imi pare rau, spuse aceasta uitandu-se dragut la fata Daca avea sa afle Ema de asta cred ca o sa isi primeasca o frumoasa teorie despre umblatul noaptea pe holuri si pe langa asta si o pedeapsa cum numai ea stia sa o dea. Adevarul este ca nu avusese parte niciodata de asta si in acest moment si Julieta putea sa ne dea pedeapsa. - Imi pare rau pentru amandoua. Promitem ca nu vom face galagie si o scot imediat de aici, spuse aceasta zambind dragut Doamne in ce se bagase? De ce nu a putut pur si simplu sa o lase pe Julieta sa faca asta si ea pur si simplu sa isi i-a cartea si sa plece? Era prea curioasa poate. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Free Fallin - by Izabella Sunlight - 28 Jan 2013, 23:24
RE: Free Fallin - by Irine Wagner - 29 Jan 2013, 12:39
RE: Free Fallin - by Julieta D. Thibault - 29 Jan 2013, 13:09
RE: Free Fallin - by Irine Wagner - 29 Jan 2013, 21:12
|