|
Thread Rating:
- 1 Vote(s) - 5 Average
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
The world owes you nothing
|
29 Jan 2013, 21:54
(This post was last modified: 29 Jan 2013, 22:07 by Julieta D. Thibault.)
|
|
Julieta D. Thibault
|
RP Posts: 1193
Casa: Cercetasi
Galeoni: 2904
Animal: Puma - "Lucky"
Slujba: Profesor "Studiul Incuiatilor"
|
|
- Prima data vru sa se duca la soimean, sa vada ce mai face. Nu mai vorbise cu el de cateva saptamani iar asta o facea curioasa sa vada ce mai mesterise Hawk, insa o lasa balta cand observa ca era inconjurat de "prieteni". Mai ales de tipul ciudat cu carligul, pufni scurt. Insa analiza fiecare persoana de la cap la coada cu exceptia lui Colin. Incepuse prima data cu tanara cu parul alb, care intr-un fel parea iesita din basmele spuse de mama ei, deja isi imagina tot felul de chestii in capul ei. Dar privirea ii trecu imediat catre cealalta femeie care avea parul negru, talie de viespe si ochii erau de un verde, ca smaraldul mai exact. Dar renunta imediat sa analizeze barbatul cu carligul care parea un pirat desprins tot din carti.
Asculta cu atentie ce vorbira Colin cu tanara cu parul alb, dar ii strica imediat cheful de a asculta mai multe barbatul care interveni repede in discutia lor. Ii se paruse un gest nepoliticos, asa ca ajunse in dreptul lor..Evident un gest necaracteristic ei.
-Se pare ca ti-ai uitat manierele acasa. Nu cred ca ei doi v-or sa-ti impartaseasca problema lor.Spuse ea zambind vag si in acelasi timp incrucisandu-si mainile la piept privindu-l pe barbat.
I am a Monster I deserve to Die
![[Image: 5btt4EJ.gif]](http://i.imgur.com/5btt4EJ.gif) .
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|