With no-one wearing their real face
|
30 Jan 2013, 10:03
|||
|
|||
Il asculta cu atentie pe Hawk si doar incepuse sa rada. Mai bine nimeni nu mai speria pe nimeni, oricum nu avea de gand sa se contrazica cu el in aceasta zi mminunata de zici ca erau niste copii. II asculta intrebarea si zambii dragut.
- Am venit cu Cassie. Fugea dupa mine pe aici si ne mai relaxam cu aceasta ocazie, spuse Irine zambind dragut. Se uita dragut la baiatul dar brusc venii si o fata. Era sefa cercetasilor si o cheama Julieta din cate auzise. Oricum se bucura ca am dat de ea aici, este un motiv in plus de a cunoaste oameni noi. Pe ea nu avusese ocazia sa o cunoasca sau sa vorbeasca cu ea. Acum poate ca era momentul potrivit pentru acest lucru. O asculta cu atentie cand incepu sa vorbeasca iar dupa zambii dragut catre ea. - Este frumos sa vii si dimineata pe aici. Pur si simplu te relaxeaza si poti scapa de monotonie, spuse fata chicotind usor Nu putea uita de maniere dar acum ca isi amintii, nu facuse cunostiinta cu fata si pana la urma trebuia sa faca asta. Chiar daca in acest moment si i se parea stupid si banal. - Ahh chiar. Eu sunt Irine iar ea este Cassie. Suntem amandoua de la ODS. Tu trebuie sa fii Julieta, sefa casei cercetasilor, nu?, intreb eu zambind Se uita la fata, continuand sa zambeasca iar dupa la Cassie dorind sa vada ce are de gand. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|