Intalnire cu Voldemort
|
25 Jul 2008, 15:27
|||
|
|||
Nimeni nu o observase vreodata pe Nereida...dar era obisnuita sa fie singura. Auzise tot ce citisera Kennya si Miranda....Lordul Intunecat deci? Maretul Voldemort se afla la minute de ea. Intotdeauna si-a dorit sa il vada.
Conjurase o vraja de ascundere...Dissilusionment Charm...si le urmari pe Kennya si Miranda in padure. Lordul era asa cum si-l inchipuise. Ar fi vrut sa spuna ceva...sa stie ca e acolo...ca se va alatura lui daca vrea. Dar ramase tacuta...privi cum Kennya tremura cu bagheta indreptata spre Andru. "FA-O Kennya!" striga iar Voldemort. Vazu disperarea din ochii fetei. "Nu..." zise Nereida si iesi de dupa copac. Voldemort o privi surprins. Isi indrepta bagheta catre ea dar ea striga "Protego" si o sfera luminoasa o inconjura. "Hmmm..reflexe bune...Cine esti fetito?" intreba Voldemort. "Nereida Devon." Raspunse ea. "Devon? Fiica lui Malvinus. Interesant...unul dintre slujitorii mei credinciosi. Calci pe urmele tatalui tau?" Voldemort parea chiar multumit. "Magia intunecata a fost mereu un subiect fascinant pentru mine. Totusi...cred ca ne-am putea folosi de fata. De ce nu o folositi pentru a spiona in castel? In asa fel noi nu vom da de banuit nimic...si ea va fi cea invinuita ptr tradare." Voldemort zambi. "Sa sti ca e o idee bbuna...Kennya...sti ce ai de facut" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Intalnire cu Cap-de-Mort | Jade A. Crawford | 19 | 3,094 |
21 Dec 2010, 16:35 Last Post: Scarlett Soul |
|
O intalnire neasteptata | Kasumi Mikoto | 10 | 2,333 |
22 Oct 2010, 22:22 Last Post: Kasumi Mikoto |