|
|
31 Jan 2013, 19:32
|
|
Isabella River
|
RP Posts: 1180
Casa: Viperini
Galeoni: 2430
Slujba: Profesor "Farmece"
|
|
- ^Indeed.
Noi incercam mereu sa le explicam inainte, pentru ca eram de parere ca toti merita o sansa, insa ca sa dau si un exemplu concret ca asta nu ajuta la absolut nimic: @Emmuta@ mai are un cont, pentru ca am verificat si IP'ul, asa cum fac cu fiecare membru nou, si topicul ei de prezentare de pe acel cont nu era mai stralucid decat acesta. Si in topicul respectiv atat eu, cat si alti membri, am dat multe instructiuni si sfaturi - nu au fost luate in considerare.
Asa ca Alex are dreptate - nu are rost sa ne mai straduim degeaba.
Si eu aveam 12 ani can am intrat pe forum pentru prima data, este adevarat, insa attunci era alta treaba si toti suntem constieti de lucrul asta. Pe atunci forumul era in formare, erau alte reguli mai putin stricte, calitatea RPG'ului nu era luata in serios asa cum este acum.
Eu una cred ca DarkMark a ajuns intr-un stadiu in care este un forum serios si in niciun caz pentru copii de 11 ani, mai ales ca am citit unele RP'uri si ei nu ar putea sa inteleaga sau sa atinga acel nivel la aceasta varsta.
A fost o restrictie de varsta (14 sau 15 era ? in fine) dar evident ca oricine putea sa spuna ca are 20 de ani si se inregistra, nimeni nu tinea cont.
Asa ca atunci cand vedem un topic de genul, nu mai stam la discutie. Daca e un topic bine structurat, asta e altceva, dam o sansa, dar cand e asa - nu cred ca e nevoie.
You run. I con.
Tiger don't change their stripes.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|