With no-one wearing their real face
31 Jan 2013, 20:19
  • Julieta ofta plictisita. Chiar nu vedea nimic interesant in conversatiile astea insa nu avea sa faca impresie proasta, soimeanul o stia pe de rost la caracter si nu avea de ce sa se prefaca. Isi indrepta privirea catre Irine schitand un zambet.
    -Da, ma bucur si eu sa va cunosc, fetelor. Probabil ca in urmatoarele minute nici nu mai avea sa le retina numele, pentru ca stia atat de multe persoane in castel incat nu avea sa isi faca un caiet cu numele "elevii si profesorii din castel". Nu avea sa faca asta, era ultimul lucru la care s-ar fi gandit. Isi muta privirea de la soimeanca la Hawk si se incrunta, spunand:
    - Sa?... dar vorbele ii fusesera intrerupte de un zgomot, un sunet la un ton destul de inalt si in acelasi timp care inca se mai auzea, insa vag. Inghiti in sec, isi scoase rapid bagheta indreptand-o in fiecare directie. Isi ciuli bine urechile si pasi pe zapada, le facu semn sa taca si analiza fiecare coltisor din padure care se afla in jurul lor.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: With no-one wearing their real face - by Julieta D. Thibault - 31 Jan 2013, 20:19