With no-one wearing their real face
31 Jan 2013, 20:39 (This post was last modified: 31 Jan 2013, 20:43 by Julieta D. Thibault.)
  • Isi simti respiratia sacadata, pieptul suprasolicitat ca si cum ar fi alergat zece kilometrii fara oprire. Stranse degetele lungi si fine pe bagheta tinand-o aproape pentru orice eventualitate. Isi roti privirea catre soimean dand aprobator din cap, deja stia ce avea sa zica si fara sa scoata un sunet pe gura. Se obisnuise de-a lungul "expeditiilor" sa planuiasca ceva de dinainte si sa citeasca in privirea. Ii facu semn lui Colin sa o urmeze chiar daca el era la ceva mai multa distanta fata de ea. Isi umezi buzele simtind frigul rece cum ii patrunde in tot corpul, scoase un oftat lung.
    Pasii cu cizmele pe zapada, aceasta scartaind sub picioare, ceea ce o facu sa se incrunte si sa stranga din dinti. Un pas gresit si ar fi putut fi trimisa pe lumea cealalta, insa nu avea sa dispara unul dintre membrii Thibault atat de repede. Se intoarse spre fete insa in momentul urmator simti respiratia la ceafa ei a cuiva, sau mai bine zis..a ceva care nu mirosea tocmai bine. Ii se puse un nod in gat, trase aer in piept si se intoarse iar uimirea ii fusese cand observa o ditamai dihania in spatele ei.
    - Poate am putea sta la discuti...sau nu. Le facu semn sa fuga si alerga intr-o directie oarecare.

OCC: Irine ai grija la anumite chestii si avem o ordine de scris: Colin, Irine, Julieta si Cassie. Chiar daca acum n-am respectat niciunul pe viitor ar trebui Smile

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: With no-one wearing their real face - by Julieta D. Thibault - 31 Jan 2013, 20:39