I'm still alive~
|
31 Jan 2013, 23:05
(This post was last modified: 31 Jan 2013, 23:08 by Irine Wagner.)
|||
|
|||
Se uita la baiat cum incepu sa faca toate acele actiuni si aproape ca ramase muta. Wow, se pare ca baiatul era chiar razboinic si ea nu prea mai avea ce sa faca. Cand cercul de foc incepu sa se formeze in jurul lui Eric, Irine incepu sa rada si se duse pana la el.
- Nu e din partea mea dar cand ti-am zis ca vei regreta pentru ce i-ai facut parului meu se pare ca nu am glumit. Poate ca va trebui sa mai inveti unele lucruri Eric. Soimii mananca pufarine si fetelor nu se place sa te atingi de parul lor, spuse Irine oftand usor Se uita cu atentie la Daniel si zambii usor iar dupa isi duse privirea catre Eric cand incepu sa vorbeasca. - Ohhh scumpo imi pare rau pentru par, chiar era frumos dar pana la urma...nu esti in garda. Nu as vrea sa fii ranita asa ca te antrenam, spuse aceasta privind-o foarte zambaret Mereu a stiut ca Eric este indragostita de ea dar pana la urma acum era cu Daniel si ea nu il placea. Nu se putea lasa deloc? Irine il lua in brate pe Daniel si ii saruta buzele lui dulci. Eric se stramba usor iar Irine ramase in brate la Daniel in timp ce ridica o spranceana. ~Welcome in my magic world~ ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|