|
31 Jan 2013, 23:33
|
|
James R. Nolan
|
RP Posts: 96
Casa: Niciuna
|
|
- James ridică din sprâncene, privind-o pe Brigitte cum îi analizează cârligul. De obicei avea o ciudată senzaţie de agitaţie când cineva se uita cu atenţie la obiectul acela ce îi ţinea loc de mână, însă acum putea spune că femeia îi câştigase încrederea în momentul în care i-l returnase.
Vru să îi răspundă la întrebare cu o remarcă ironică însă fu surprins de mişcarea îndrăzneaţă şi totodată blândă a lui Brigitte.
Zâmbi, simţindu-i părul roşcat cum îi gâdilă faţa şi îşi aşezâ mâinile pe talia ei.
Chiar nu îşi amintea nimic de ea, lucru ce i se părea ciudat.
'Ei bine, oricât mi-aş dori să îmi amintesc ce s-a întâmplat între noi până acum, îmi pare rău dar sunt pierdut,' spuse, strâmbând din nas şi zâmbind în acelaşi timp, ridicându-şi uşor capul şi apropiindu-şi faţa de a ei mai mult decât îndrăznise Brigitte.
Zâmbi, însă o dădu jos de pe el cu o grijă surprinzătoare şi se aşeză în fund lângă ea, cu un mic oftat.
"Slave? I prefer Captain."
![[Image: tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc...717716.gif]](http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc6b-1_zps50717716.gif)
How could I blame the one I love most? The only one to stand by me, to the end.
-take a leap of faith, deary-
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|