|
01 Feb 2013, 08:17
(This post was last modified: 01 Feb 2013, 08:18 by Freyja Maegan Guðríðr.)
|
|
Freyja Maegan Guðríðr
|
RP Posts: 325
Casa: Viperini
Galeoni: 1105
Animal: Salamandra - "Billy"
Slujba: Vanzator la "Weasley Bing Bong"
|
|
- Freyja inchise ochii, incercand sa stearga din minte scena la care tocmai il facuse martor pe Ian. Insa cum ar fi putut? Era...era mult prea greu de suportat. Acum avea sa traiasca toata viata cu povara asta in sine, stiind ca ingrozise un om si il facuse s-o respinga.
Tocmai de aceea, cand acesta se apropie de ea, fata crezu ca avea s-o atace, sau s-o lege undeva, pentru a nu mai putea face rau si altora, insa gestul lui fu altul, uimind-o pana peste poate. Nimic din cele ce crezuse ea nu se intampla, si Ian nu o ataca, ci chiar..o saruta.
Buimacita, Freyja nu stiu ce sa faca in primele cateva secunde, fiind mult prea uimita de gestul lui pentru a se putea misca. Insa, instinctiv, ii raspunse la sarut, eliberandu-si mainile din stransoarea lui si incolacindu-le in jurul gatului sau.
Inima incepu sa-i bata nebuneste, ca si cum tocmai ar fi alergat cativa kilometri, iar respiratia i se accelera, nemaiputand fi stapanita.
i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
![[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]](http://25.media.tumblr.com/a6c4609b4d5cd828d9a18d645821b232/tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif)
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader
Who's your daddy now?
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|