Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
The world owes you nothing
02 Feb 2013, 12:17
  • Freyja simti furia si izbucnirea din vocea Melaniei, si se intreba daca nu facuse vreo prostie. De unde sa stie ea ca asta era atat de personal? Era ca si cum James ar fi intrebat-o daca parul ei era natural sau vopsit. Nu gasea nimic suparator intr-o astfel de intrebare, si o facuse mai mult pentru a-l tachina. Insa se parea ca Melanie stia cu siguranta mai multe, de se enervase asa. La naiba! Stia ea ca nu ar fi trebuit sa se apropie de oameni.
    "Imi pare rau, insa e logic ca oamenii sa devina curiosi o data ce tu iti etalezi un carlig pe post de mana", marai ea, insa nu atat de tare incat sa o auda si altcineva.
    Se simtea jignita intr-un fel, insa nu avea de gand sa arate acest lucru.
    Se uita la Colin, care incepu brusc sa vorbeasca, si aceasta scena ii aminti de Harciogul care dormea, din Alice in Tara Minunilor, la ceaiul cu Palarierul Nebun. Probabil ca si asa aratau.
    Brusc, i se paru ca atmosfera relaxata de mai devreme se intuncase, si se simti mica si neinsemnata.

i am c h i l d of dragons; child of light; child of ice
[Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo4_250.gif] [Image: tumblr_minqxvuyAw1qfv91lo2_250.gif]
i am SELFISH, i'm UNKIND
~Proud Holy Bitches leader Heart
Who's your daddy now?

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: The world owes you nothing - by Freyja Maegan Guðríðr - 02 Feb 2013, 12:17