Cu chef de duel
|
25 Jul 2008, 20:03
|||
|
|||
Nereida simtea nevoia sa isi puna in practica vrajile. Le studiase foarte mult acasa...si chiar incercase cateva. Dar nu a avut pe cine sa le practice.
Intra in camera unde se tinea duelul. Elevi peste tot...dar cu cine sa se dueleze? Cineva din spate o batu pe umar. Ea se intoarse. Harry ii zambi. "Vrei sa ne duelam? Ce zici?" intreba el jovial. "Pai pentru ce altceva crezi ca sunt aici..." ii raspunse ea sec. Luara amandoi pozitii de duel. Pe locuri...fiti gata...Duel! Harry incerca o vraja de dezarmare "Expelliarmus!" dar Nereida bloca vraja "Protego!". Harry ii zambi insa ea nu ii raspunse. "Stupefy!" striga Nereida si un jet de lumina rosie se indrepta spre Harry dar fu blocata de o vraja de aparare. "Ahh..te sti.." zise Harry dar pe cand sa apuce sa se bucure...simti cum ceva parca il ridica de picioare..si se trezi cu capul in jos. Dar cum era posibil? Nereida nu spuse nimic. "Da Potter...Ma stiu...si pot face vraji non-verbale dupa cum vezi. Expelliarmus!" si bagheta lui Harry zbura. "Mereu am vrut sa incerc o vraja...Crucio!" Harry urla de durere...apoi cazu la pamant. Nereida il privi rece. "Atat...am castigat..acum dispari!" ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Primul duel | Tom Ronald Smith | 1 | 1,323 |
05 Nov 2012, 16:06 Last Post: Isabella River |
|
Primul Duel | Ruben Yepp Slytherin | 15 | 3,470 |
29 Jan 2011, 12:57 Last Post: Starnia White |
|
Inscrieri duel | Stefanie A. Frauke | 21 | 5,270 |