|
03 Feb 2013, 17:22
(This post was last modified: 03 Feb 2013, 17:22 by James R. Nolan.)
|
|
James R. Nolan
|
RP Posts: 96
Casa: Niciuna
|
|
- James ridică din sprâncene, mulţumit de reacţia ei. Îi repetase de câteva ori faptul că arăta bine aşa că nu era deloc afectat de noua ei răzbunare.
Se sprijini de perete, întinzându-şi picioarele pe pat şi sprijinind tava cu mâncare mai bine, apoi începu să îşi plimbe furculiţa prin omleta uşor uscată.
Era destul de surprins de proprunerea lui Brigitte. Nu ştia ce să spună. Nu o vedea să îi fie loială în niciun fel şi nici nu se dovedise vrednică de a face parte din inexistentul său exhipaj. Cu toate astea, avea entiziasm şi iniţiativă.
Nu ştia clar cam cât o ducea capul, însă era suficient de îndrăzneaţă.
'Nu am nevoie de niciun căpitan-sacund sau prostii de genul ăsta,' spuse el, cu un zâmbet. 'Am nevoie de un marinar care să fie pregătit să muncească din greu, să spele toate podelele şi să mă ajute cu toate planurile şi pe care probabil într-o zi, când pânzele vor fi ridicate şi la bord va fi un echipaj întreg, voi avea suficientă încredere în el încât să îl pun să se ocupe de unele chestii importante de care eu nu voi mai avea timp să mă ocup. Îmi pare rău, dar titlul de căpitan nu se câştigă atât de uşor pe cât crezi.'
Zâmbi, trăgându-i cu ochiul înainte să muşte dintr-o bucată de şuncă prăjită.
"Slave? I prefer Captain."
![[Image: tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc...717716.gif]](http://i1273.photobucket.com/albums/y404/paradise031/tumblr_mh8np7CoLX1rcj2ozo3_250_zpsdc2dcc6b-1_zps50717716.gif)
How could I blame the one I love most? The only one to stand by me, to the end.
-take a leap of faith, deary-
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|