With no-one wearing their real face
03 Feb 2013, 20:52
  • Fetele chiar lipsisera de la cursurile care iti dadeau indicatii despre Creaturile Magice? Lipsise si ea de cateva ori, insa in final realizase ca acele cursuri erau mai importante decat credea, de exemplu acum. Probabil nu au ajutat-o atunci pe moment insa in viitorul apropiat si in acest moment deja se intamplase asta. Isi intoarse privirea spre Colin si apoi spre fete, ridica din ambele sprancene, spunand:
    - Ar trebui sa mai dati pe la cursurile care va spun despre Creaturile Magice, nu stiti cand va pot folosi. Colin are dreptate, nu ne putem apropia de castel atata timp cat ele sunt pe urma noastra, nu riscam viata a sute de persoane pentru o idee proasta de a ne plimba prin padure. Isi dadu o palma peste frunte instinctiv, realizand cat de idioata fusese ca venise peste zi sa se plimbe. Ea deobicei era genul nocturn, noaptea putea sa se ascunda, sa fuga si sa faca ceva caci nimeni nu ar fi recunoscut-o iar animalele padurii se odihneau deobicei la orele la care iesea ea. Brusc Julietei ii veni o idee in minte.
    - Am o idee, ne despartim. Daca ne despartim ii derutam si vor urmari doar o parte din noi, iar restul se pot gandi la un plan care sa ne ajute sa scapam de ei. Bine, ne impartim asa: Colin mergi cu fetele, iar eu ma descurc singura. Ne vedem intr-o ora in mijlocul padurii.Spuse ea zambind catre cei trei vag insa strangand bine degetele pe bagheta.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: With no-one wearing their real face - by Julieta D. Thibault - 03 Feb 2013, 20:52