Hiding in plain sight
09 Feb 2013, 11:30
  • Amelia... Amelia... Ema incerca sa-si aminteasca daca citise vreun nume de 'Amelia' pe lista din birou, lista cu elevii Ochilor-de-Soim. Era de datoria ei sa ii stie pe toti, doar ca retinea cu greu detaliile pana nu ii intalnea fata in fata. Amelia, deci. Probabil ca era domnisoara Jones.
    " Incantata"
    Soimeanca zambi delicat si urmari privirea fetei, intorcandu-si usor capul pentru a privi peste umar. Oglinda lui Erised, desigur. Inca ascunsa vederii, asa cum se obisnuia recent la Hogwarts. Din motive de siguranta, sau cel putin asa li se spunea elevilor. Cand se uita iar la Amelia, ridica usor o spranceana.
    " Presupun ca este prima oara?" intreba aproape in soapta.
    De parca era cine stie ce magie sa spuna cu voce tare. Nu... Doar ca asa simtise pe moment.
    Isi amintea de prima ei vizita si de primul lucru pe care il vazuse in Oglinda. Desigur, pe atunci Ema era doar o copilita nestiutoare, pierduta in detalii si locatii. Acum, lucrurile se schimbasera. Se maturizase, isi invatase o parte din lectiile vietii si traise suficiente experiente, bune si rele. Era normal ca si dorintele cele mai mari ale Emei sa se schimbe.

OOC: Scuza-mi, te rog, intarzierea. Am avut doua zile de alergatura cu atestatul, iar apoi au fost problemele de pe DM si nu m-am putut conecta

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Hiding in plain sight - by Ema Snow - 02 Feb 2013, 18:33
RE: Hiding in plain sight - by Amelia Jones - 04 Feb 2013, 19:00
RE: Hiding in plain sight - by Ema Snow - 04 Feb 2013, 20:17
RE: Hiding in plain sight - by Amelia Jones - 04 Feb 2013, 21:21
RE: Hiding in plain sight - by Ema Snow - 09 Feb 2013, 11:30
RE: Hiding in plain sight - by Amelia Jones - 09 Feb 2013, 12:42
RE: Hiding in plain sight - by Ema Snow - 09 Feb 2013, 19:26