New life. Different rules.
09 Feb 2013, 21:27
  • Nu prea stia ea multe despre plante, sau in general nu de plantele aflate prin zona asta insa trebuiau sa fie asemanatoare cu cele din lumea lor nu? Observa intr-un colt cateva plante medicinale cunoscute, le analiza de la cap la coada si dupa ce fusese sigura ca nu era otravitoare. Puse cateva din ele in geanta ei si se intoarse pe drumul de unde venise. Simti frigul cum se instala peste padurea aceea ciudata, insa in acelasi timp asta nu era un lucru important. Jason era acum important si singura chestie care o ingrijora, nimic nu ar fi impiedicat-o sa nu ajunga cat mai repede la el. Ii zari silueta sprijinita de un copac si ofta in sinea ei. Se grabi sa ajunga in dreptul lui si ii puse o mana pe obraz, zicand:
    - Scuze ca a durat atat...padurea e tare..incalcita,spuse ea amintindu-si de imaginea care o vazuse mai devreme, insa poate erau doar halucinatii. Nu avea sa stie niciodata ce fusese, ii se facea doar pielea de gaina gandindu-se. Se lasa in genunchi si privirea ii trecu de la ochii soimeanului la gamba lui, care acum nu mai sangera. Chiar daca isi rupse tricoul meritase, caci se oprise sangerarea. Isi puse ambele mainile peste rana si desfacu bucata aceea de material lasand rana sa respire. Isi puse geanta langa ea si scoase plantele punandu-le peste ea, nu mai conta ordinea lor, nu?! Stranse de frunza uneiadintre ele din care se prelinse un lichid cu miros de menta care se scurgea pe rana.
    - Nu stiu cat ajuta asta, insa pe moment sper sa de-a roade.

I am the only bitch around here
[Image: wdp6oUA.gif]
They don't know about us, it's our little secret
I am an innocent liar

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: New life. Different rules. - by Calliope A. Dubois - 09 Feb 2013, 21:27