III.Drepturile si obligatiile Incuiatilor
09 Feb 2013, 22:56
  • Astepta ca fiecare elev sa intre in sala de curs si sa-si gaseasca un loc. Schita un zambet larg cand o vazu pe Ivy intrand, ar fi fost chiar ciudat sa ii spuna "buna ziua" sau chestii de genul. Erau surori, nu avea sa-i ceara astfel de chestii chiar daca la restul o facea. Dupa ce usa se inchise ultima data si intra si ultimul elev Julieta se duse de la calorifer si se plimba printre randuri, spunand:
    - Dupa cum vedeti si pe tabla lectia de astazi va fi "Drepturile si Obligatiile Incuiatilor". As vrea sa-mi spuneti daca aveti cateva idei despre chestiile astea, in primul rand despre drepturi si apoi despre obligatiile lor. Murmura cercetasa asteptand un raspuns din partea fiecaruia, iar daca unul nu stia ei bine cand avea sa iasa de la ora de curs avea sa aiba intiparit in minte macar cateva idei. Privi in jurul ei, mirosul de lamaie si scortisoara inca nu disparuse ceea ce o incanta la culme. Ii amintea de serile petrecute cu Artimei intr-o cafenea, stand la povesti sau depanand amintiri. Brusc realiza ca, cazu in amintiri care probabil trebuiau uitate. El facea parte de trecutul ei si nu voia ca trecutul sa o bantuie mereu. Isi reveni la realitate, continuand:
    - Deci?

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: III.Drepturile si obligatiile Incuiatilor - by Julieta D. Thibault - 09 Feb 2013, 22:56

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  I. Invatamantul Incuiatilor Julieta D. Thibault 22 3,929 16 Aug 2012, 13:37
Last Post: Julieta D. Thibault