Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
if you fall i'll be there
11 Feb 2013, 19:51
  • Louis. Asta era un nume destul de interesant. Nu suna englezesc, dar nu era ea ea care sa comenteze pe tema asta. Totusi, era fericita ca stia cum sa i se adreseze, nu ca ar fi avut de gand sa o faca odata ce se termina "intalnirea" din ziua aia. Ar fi vrut, da ar fi vrut, dar nu avea de gand sa o faca. Isi dadu seama ca sa fie fata indragostita sau intr-o relatie nu era deloc genul ei. Nu avea de ce sa se complice. Ii era oricum destul de greu cu mutatul in noua casa si obisnuitul cu noua familie. Ceea ce ii aminti de faptul ca nu stia daca anuntase pe cineva de faptul ca pleaca. "Lola, esti o fata foarte, foarte rea" ii zise zeflemitor vocea din capul sau. Aylee ar fi vrut, in momente ca acelea, sa aiba la cine sa se uite urat. Insa nu avea, asa ca ramanea doar cu zambetul inchetat pe fata si cu ura in suflet.
    Incercand sa depaseasca momentul, se concentra pe ce ii spusese Louis. Se saturase de balet cat pentru cateva vieti, iar despre celalalt luru nu stia nimic, asa ca nu prea stia ce sa spuna.
    -In primul rand, te rog sa nu mi te mai adresezi niciodata cu "Blast". In al doilea rand, nu cred ca doresc sa imi petrec dupa amiaza la teatru, intr-un oras incuiat. Mai degraba lasa-ma sa iti dau banii pe care ti datorez si hai sa terminam cu chestia asta.
    Tipul asta incepea sa o enerveze, mereu o facea sa vorbeasca. Iar ei nu ii placea asta. In ciuda faptului ca el isi aruncase tigara, Vierina isi aprinse una dintr-ale ei, neagra cu aroma de cirese. Nimic nu era mai bun decat tigarile negre cu aroma de cirese si o carte buna. Acum se putea baza doar pe tigari. Soarele ii intra in ochi si isi dori sa isi fi adus ceva de pus pe cap. Chiar daca avea parul de culoare deschisa, tot putea face insolatie.

| when the devil is pulling the strings, all the world must dance |
[Image: png_zps57cd7d86.png]
when i' die i'll go to heaven, because i'm living in hell
i am an innocent liar
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: if you fall i'll be there - by Aylee L. Lovel - 11 Feb 2013, 19:51