Death, do not be proud
12 Feb 2013, 11:13
Se uita ca o stana de piatra la baiat si nu stia ce sa mai zica. Nici nu stia ce sa faca. Chiar trebuia pana la urma sa faca asa ceva? Sa faca un spectacol in care lumea sa se inscrie pentru asi arata talentul. Nu suna asa de rau si pe langa asta nu va fi singura, poate se va inscrie si Irine. Poate ca ideea asta nu era asa de oribila precum o vedea ea.
- Deci am o idee, nu stiu daca este foarte buna dar intr-un fel sau altul mie imi cam place. Oricum este destul de buna. Trebuie sa facem un spectacol dar nu un spectacol numai pentru mine. Voi face o fisa in care toti soimii se pot inscrie si isi pot arata adevaratul talent sau poate ca as putea face un spectacol asa de mare incat toti cei din scoala sa poata participa la el si sa isi arate talentul cu care au fost inzestrati la nastere. Ar fi o idee minunata si pe langa asta poate ca cineva va fi multumit. Ma rog, o sa imi fie mult mai rusine si nu stiu daca pot face asta, spuse aceasta oftand usor catre baiatul din fata sa.
Privirea i se duse catre baiat si se gandii mai bine la ideile pe care le avea in acele momente in bine. Pana la urma va fi totul perfect pentru ca aveam incredere!

The power is in you
[Image: j6l750.png]
Irine's clone

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Death, do not be proud - by Cassandra Braun - 12 Feb 2013, 11:13