Thread Closed 
The vast compass of the ocean
12 Feb 2013, 12:26
  • Melanie îl privi îngrijorată pe centaur cum îi strânge mâna lui James. Cu toate că el era ceva mai deschis la minte decât restul, chiar şi Agareth avea dificultăţi în a primi oameni noi. Melanie se întrebă dacă fusese într-adevăr o idee bună să-l aducă pe James la centauri. Caracterul lui implica multe ironii şi curaj, ceea ce nu era chiar ideal în întâlnirile cu creaturile.
    Melanie lăsă să-i scape un oftat, apoi îşi îndreptă atenţia spre Agareth, hotărâtă să înceapă o nouă conversaţie cu prietenul ei.
    - Ce faci aici, Ag? îl întrebă ea. Nu ar trebui să fii cu ceilalţi?
    Privirea lui Agareth deveni dintr-o dată sumbră.
    - Toţi s-au împrăştiat în pădure, au rămas acasă doar femeile şi copii. S-a întâmplat ceva zilele trecute. Sora lui Neod a găsit un cadavru în luminişul de la lac.
    Melanie ridică din sprâncene.
    - Cred că noi suntem de vină pentru asta, răspunse Melanie cu o privire apologetică. Bărbatul acela era un pirat şi a venit după mine, nu am idee de ce.
    Agareth păru îngrijorat în privinţa noutăţilor. Lui Melanie îi veni o idee ce avea să-i scutească pe ea şi James de multe probleme.
    - James m-a salvat, adăugă ea repede.
    Schimbarea din ochii centaurului când se uită la James nu avea cum să treacă neobservată pentru Melanie.

i tried to fight the war, but the war won
[Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo4_250_zps9f80c3e7.gif] [Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo3_250_zps15966aeb.gif]
I can't escape this now unless you show me how
Ivy's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The vast compass of the ocean - by Melanie K. Gulden - 12 Feb 2013, 12:26