the trace of another life
12 Feb 2013, 21:59
  • Observa imediat tonul sarcastic al tinerei insa nu il lua in considerare. Dadu afirmativ din cap, scoase biletul de la spatele blugilor.
    - Uite, de asta sunt aici. Murmura ea in cele din urma si deschise biletelul inmanand-ul elegant.
    Nu stia de ce venise aici, facuse o prostie si acum trebuia sa o repare. Insa cu cea mai mare ocazie avea sa plece si asta avea sa fie acuma. Retrase biletul punandu-l inapoi in spatele blugilor, la buzunar si apoi isi puse bagheta inapoi in cizma, zicand:
    - Nu are rost sa imi pierd timpul aici, probabil biletul a ajuns ori din greseala la mine ori cineva are chef de farse, iar eu nu am timp de prostiile altora. Spuse ea ferm convinsa si se intoarse cu spatele facand doi pasi insa in momentul urmator pamantul aluneca in jos, dar Wanda se dadu la timp in spate cazand in fund. O prapastie se forma dinaintea ochilor ei, inghiti in sec.
    - Sau..ar trebui sa mai stau? Intrebarea asta se potrivi la fix cu situatia ei, se ridica de acolo scuturandu-si hainele si privind in golul prapastiei.

I need a drink, maybe tea with vodka?
[Image: 3YmNC2o.gif].[Image: aTJmiD5.gif]
Dance with me all night long
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
the trace of another life - by Lexie Stryder - 03 Feb 2013, 23:51
RE: the trace of another life - by Wanda J. Bennet - 12 Feb 2013, 21:59

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Good life Klaus Lovel 15 3,535 22 May 2012, 14:36
Last Post: Colin Hawkeye Rovson