With no-one wearing their real face
13 Feb 2013, 11:13
Se uita cu atentie la trapa so vazu ca nu este deloc greu de deschis. Nu trebuia sa o sparga si nici sa ii dea foc. Pana la urma asta era ca si o usa se putea deschide usor cu o vraja foarte simpla. Irine isi scoase bagheta si ofta usr in timp ce se uita cu atentie la trapa.
-Alohomora, spuse aceasta iar trapa de deschise
Se uita in jos si il vazu pe Hawkeye si pe Julieta. II privii cu atentie si vazu ca Hawkeye este ranit. Aproape ca vroia sa se duca si ea jos dupa el, dar mintea parca ii oprii orice membru. Ofta usor si se uita cu atentie la el. Ohh doamne, era vina lor. Daca nu il lasa pe Hawk sa faca tot poate nu se intampla aceasta chestie.
- Ohh doamne. Hawkeye esti ok? Doamne, imi pare rau. E vina noastra, nu trebuia sa stam deoparte in timp ce tu faci toata treaba, spuse aceasta oftand usor
Isi lua bagheta si se uita la cei doi cu atentie. Spera ca va merge ideea si ii va scapa.
-Am o idee. Nu stiu daca este buna. Cu ajutorul lui Cassie v-as putea sa plutiti daca imi tin bagheta pe voi.Sunt doua vraji, eu sper ca va merge. Vrajile sunt Locomotor si Hover charm. Aveti incredere in noi...macar de data asta? Va rog, spuse aceasta oftand usor
Hawkeye nu ii spusese nici acum daca are incredere in ea. Il intrebase si nu primise raspuns. Ma rog, putea trece si peste asta!

~Welcome in my magic world~
[Image: 33n9lc8.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: With no-one wearing their real face - by Irine Wagner - 13 Feb 2013, 11:13