Thread Closed 
The vast compass of the ocean
13 Feb 2013, 11:42
  • Melanie nu spuse nimic o parte bună din călătorie, deşi era sigură că niciun centaur nu era prin jur. Doar fierbea în interior, încercând să se calmeze, aşa încât să nu dărâme casa când urma să-şi deschidă gura. Însă se părea că James nu era de acord nici cu asta, pentru că începu să vorbească iar.
    Melanie inspiră adânc în piept.
    - Nu prea bine, făcu ea, cu o voce forţat de calmă. Ştii, puteai totuşi să laşi la o parte sarcasmul, după ce eu tocmai am făcut în aşa fel încât să fii privit bine de către centauri!
    Nu ridicase tonul decât puţin, însă se răstise suficient. Acum era sigură că Agareth urma să povestească întâmplarea ce tocmai avusese loc, şi singurul lucru pe care îl va salva pe James ar fii fost faptul că el o salvase pe ea. Nu avea niciun sens, şi totuşi...
    - Va trebui să stăm în casă pentru o vreme şi, dacă ar fii să ieşim afară, să lăsăm nordul pădurii neatins. Dacă centaurii simt prezenţa unui om, nu cred că vor aştepta să vadă cine este. Se simt în pericol, deci vor reacţiona agresiv.

i tried to fight the war, but the war won
[Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo4_250_zps9f80c3e7.gif] [Image: tumblr_mi2euj6gVv1qzg2sjo3_250_zps15966aeb.gif]
I can't escape this now unless you show me how
Ivy's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The vast compass of the ocean - by Melanie K. Gulden - 13 Feb 2013, 11:42