-- give me scars, give me pain
13 Feb 2013, 20:24
  • Incepu sa rada, defapt mai mult un pufnit in ras si apoi dadu negativ din cap. Isi dadu ochii peste cap, defapt nici nu o interesa ce facea tipa asta aici, nu vedea nimic interesant la persoana ei. Sau poate ca era insa nu descoperise asta. Insa nu avea sa se agite, nu era genul si nici momentul potrivit.
    -Nu erau intrebari, ci afirmatii. Cu exceptia uneia, insa imi retrag cuvintele..probabil ai gresit drumul. Iti sugerez sa faci cale intoarsa, nu e Durmstrang-ul de o printesa ca tine. Murmura ea stand ferma pe pozitii, brusc auzind o bubuitura. Isi indrepta privirea in toate directiile.
    Ceva era ciudat, in aer se simtea un fel de tensiune iar Meghan o simti inca de la inceput. Inghiti in sec, isi lua bagheta din cizma si isi stranse degetele pe ea fiind pregatita de orice. Isi musca buza inferioara, facea asta des cand se simtea amenintata iar acum...acum probabil ar fi dat orice sa fi luat naibi documentul ala si sa nu fi stat la povesti.
    - Nu stiu despre tine, insa eu nu am de gand sa stau aici. O lua la pas spre incaperea de unde avea nevoie de acel document, il voia cu sau fara voia celui care il detinea momentan.

[Image: f29FRaF.gif].[Image: tumblr_mhj80wzWPR1s1qvmko4_250.gif]
»It will never, ever, ever be over«
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: -- give me scars, give me pain - by Meghan Wallace - 13 Feb 2013, 20:24