-- give me scars, give me pain
16 Feb 2013, 13:27
  • Isolde fu mirata sa constate ca tipa nu il injurase pe Raphael. Se parea ca tanarul avea o inclinatie deosebita sa faca persoanele pe care le intalnea sa-l urasca nespus de mult. Insa nu si blonda, se parea. Poate ca el chiar avea dreptate si Raphael era un fel de zeu pe la Durmstrang.
    "Nu-l cunosc foarte bine. E fratele geaman al unui prieten, si m-a ajutat sa ma antrenez. Insa nu am incercat sa aflu ce e in spatele acelei masti de calm aparent si destins."
    Raphael era un subiect controversat pentru Isolde. Uneori ii amintea de Sasha, insa era o mare diferenta intre cei doi. Dar, pe alocuri, semanau.
    "Cred ca cine va reusi sa il cunoasca pe adevaratul Raphael va avea de suferit. Nu toti oamenii au o parte sensibila, cum se spune. In fine, habar nu am."
    Se intoarse spre fata, punandu-si mainile in sold.
    "Eu sunt Isolde du Maurier. Daca vrei sa salvezi Durmstrang-ul, trebuie sa alegi o camera. Insa rapid, caci timpul se scurge, iar bomba poate exploda in orice clipa."

THE GIRL WHO WALKS ON F I R E AND DOESN'T GET B U R N
[Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo4_250.gif] [Image: tumblr_maf5wkxkE31qa7gyjo3_250.gif]
what is DEAD may never die, but RISES again, harder and stronger
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: -- give me scars, give me pain - by Isolde du Maurier - 16 Feb 2013, 13:27