I am stiil good baby
17 Feb 2013, 14:47
Inca se framanta la ce sa faca...nu avea de gand sa se angajeze in lumea Incuiatilor nici in ruptul capului!Se uita urat in jos si dadu peste cineva...se pare ca era iar cu capul in nori.Se pare ca era o tipa...draguta chiar.Ridica o spranceana si o ridica.Ii zambi si se scutura de praf.Nu face nimic.Spuse el dupa ce ea isi ceruse scuze.
Era o fata cu un par lung,mai roscat(nu vedeam bine in ultimul timp...),ochi verzi si o mutra draguta.Eu sunt Mike Eholian...incantat.Spuse el intinzand mana catre ea.
Se pipai discret in buzunarul lui Xean..spera ca Xean sa nu fi fugit...avea sa aiba mari probleme daca animalul sau va scapa."De obicei,se ascunde si trebuie sa vina el la mine ca sa-l pot gasi.Oh,tarte dulci!L-am pierdut!".
Se uita in jur putin panicat si observa ca broscoiul statea pe o banca si il privea urat,scotand sunete de suparare.Il priveste rugator sa se intoarca in buzunarul sau,dar el da din cap("Cum poate un broscoi sa dea din cap?").Il priveste amentitator;o privire care vrea sa spuna:"Intoarce-te sau devii gustare pentru caini!".Broasca da din cap ca si raspuns negativ si el se intoarce cu fata la fata...daca il va ignora,acesta se va intoarce inapoi la el.

[Image: tumblr_m1b67oD1xd1rre9z4o1_500.gif]
Who need swag when you have a frog? Happywide
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I am stiil good baby - by Mike Eholian - 17 Feb 2013, 11:42
RE: I am stiil good baby - by Irine Wagner - 17 Feb 2013, 11:58
RE: I am stiil good baby - by Mike Eholian - 17 Feb 2013, 12:43
RE: I am stiil good baby - by Mike Eholian - 17 Feb 2013, 14:47
RE: I am stiil good baby - by Mike Eholian - 17 Feb 2013, 22:45