I never look back
17 Feb 2013, 21:21
  • Incepu sa rada, pufni intr-un ras ironic. Isi dadu parul blond si buclat pe spate apoi lua o gura de aer si zise:
    - Bine, Hook. Nu vreau sa-mi pierd timpul degeaba, pentru ca eu nu fac asta. Si am spus ca sunt dispusa sa fac aproape orice, asa ca tineti fanteziile acasa. Murmura ea destul de serioasa si cu privirea atintita asupra lui. El nu o intimida deloc, chiar daca reusise sa o enerveze. Se enerva usor si in acelasi timp isi revenea tot atat de rapid, cum o facuse acum.
    Tresari cand ajunse la o distanta extrem de nepotrivita pentru amandoua partile si din nou pufni in ras. Pe fata ii se intipari un zambet malefic si in acelasi timp batjocoritor. Profita de un moment al lui de neatentie si isi duse genunchiul..sau mai bine zis il lovi cu genunchiul in partea sensibila. Isi lasa privirea catre el sa alunece, zicand:
    - Ma scuzi? Suntem la interogatoriu si eu nu stiu? Aici doar eu pun intrebarile, scumpule. Dar, ca sa nu zici ca sunt asa scorpie..asta vreau sa aflu si eu, de la cine e biletul.

OCC: No problemFinna

[Image: f29FRaF.gif].[Image: tumblr_mhj80wzWPR1s1qvmko4_250.gif]
»It will never, ever, ever be over«
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I never look back - by Meghan Wallace - 12 Feb 2013, 23:13
RE: I never look back - by James R. Nolan - 12 Feb 2013, 23:50
RE: I never look back - by Meghan Wallace - 12 Feb 2013, 23:55
RE: I never look back - by James R. Nolan - 13 Feb 2013, 22:08
RE: I never look back - by Meghan Wallace - 13 Feb 2013, 22:22
RE: I never look back - by James R. Nolan - 17 Feb 2013, 21:02