we're a family
17 Feb 2013, 21:45
  • " Da, ma voi abtine de la Klaus astazi. Mi-am pus pofta in cui cu ciocolata asta, deci.." spuse ea, privindu-l cu coada ochiului, intr-un mod vesel pe fratele sau. De obicei nu gateau. Ea fusese la acea scoala cu internat, in loc sa invete acasa, si pierduse mare parte din viata sa de acasa, pregatindu-se pentru viitor acolo, la Hogwarts.
    Auzi usa de la intrare. Era acel zgomot ucigator si unic. Usa de la intrare scotea un sunet ca de pisica. Observa o silueta inaltuta, venind spre ei. Parul cret inconfundabil si tenul alb ii dadeau de gol pe membrii acelei familii.
    " Evan." il surprinse printr-o imbratisare atenta si scurta. Acum ca erau la numar dublu, se simtea mai in siguranta in propria casa. Poate chiar putea tine o discutie de afaceri si cu altcineva in afara de fratele mai mare, Klaus.
    " Observ ca te-ai si acomodat." Il batu o data pe spate si-i zambi. Spera ca si Aylee sa se acomodeze cat mai repede cu ei si cu casa, poate chiar sa se molipseasca cu bunastarea lor.

~ I hold with those who favor fire~
" I threw my hands in the air and said, "Show me something,"
He said, "If you dare come a little closer."

[Image: 2gvomzd.png].[Image: 28oytv.png]

"I am selfish. I am brave."
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
we're a family - by Agnes Marie Lovel - 10 Feb 2013, 21:01
RE: we're a family - by Klaus Lovel - 10 Feb 2013, 21:09
RE: we're a family - by Aylee L. Lovel - 10 Feb 2013, 21:40
RE: we're a family - by Agnes Marie Lovel - 10 Feb 2013, 22:03