I am stiil good baby
19 Feb 2013, 16:12
  • Chicoti cand observa broscuta care sarea dintr-o parte in alta si ii paru imediat rau dupa ea cand o puse in buzunar. De ce sa-l faca de ras? Nu era nimic ciudat sau rau la broscuta ca sa-l faca de rusine sau lucruri de genul. In plus era simpatica, tinea minte ca si ea avusese una cand era mica. Insa din circumstante nefericite murise, nu stia de ce si probabil nu avea sa afle prea curand.
    Insa urmatorul animal de companie il alesese cainele, avand o pasiune aparte pentru ei. Isi dadu la o parte o suvita din ochii verzi si patrunzatori si isi reveni din gandurile ei, aterizand la realitate.
    - Stiu, copii sunt innebuniti dupa broscutele din povesti. Murmura ea amintindu-si ca si verioara ei era la fel, avea animalute de plus in forma de broscute peste tot in camera. Isi ridica privirea catre Mike si zambi, de ce sa nu faca o plimbare? In plus, nu avea nimic mai bun de facut acasa.
    - Sigur. In vizita? Sa inteleg ca nu esti de pe aici.Isi adanci mainile in buzunare si o lua la pas.

I am a Monster I deserve to Die
[Image: 5btt4EJ.gif].[Image: T88yFgi.gif]
Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
I am stiil good baby - by Mike Eholian - 17 Feb 2013, 11:42
RE: I am stiil good baby - by Irine Wagner - 17 Feb 2013, 11:58
RE: I am stiil good baby - by Mike Eholian - 17 Feb 2013, 12:43
RE: I am stiil good baby - by Mike Eholian - 17 Feb 2013, 14:47
RE: I am stiil good baby - by Mike Eholian - 17 Feb 2013, 22:45
RE: I am stiil good baby - by Julieta D. Thibault - 19 Feb 2013, 16:12