Câșitgătorii Cupei Caselor X
22 Feb 2013, 21:25
  • Pai, categoric nu stiu cum sa incep postul asta. Deja am sters de vreo patru ori. Asa, acum ca asta s-a rezolvat... Finna
    Tin sa-i felicit pe toti cei care au participat la Cupa aceasta, indiferent de 'culoarea emblemei'! >Happywide<
    Felicitari si cele mai dragin imbratisari Ochilor-de-Soim care au reusit sa ma suporte pana la final si si-au dat cu adevarat silinta! Si pentru ca ii pot numara pe cei speciali pe degetele de la o mana, permiteti-mi sa-i aduc in 'pragul recunoasterii': Kate, Irine si James! Sunt mandra de voi! Love
    Felicitari Viperinilor pentru munca depusa si pentru reusita lor de a-mi da cele mai mari emotii pe durata intregii Cupe! Felicitari si tot respectul pentru Cercetasi si Astropufi!
    Acum, nu stiu cum a fost pentru ceilalti, dar pentru mine cea de-a zecea editie a Cupei Caselor a fost cu adevarat speciala. Nu numai ca am cunoscut persoane grozave si ca am 'dezvoltat' prieteniile cu oameni extraordinari, dar nu-mi amintesc sa fi avut parte de RP-uri mai surprinzatoare . Asa ca, din nou, mai ocup cateva randuri cu crema cremelor, pentru ca pur si simplu nu pot altfel. Multumesc, Katusca-galusca (lil' panda fara comentarii) pentru toate momentele de aww-aiala, mult prea multe pentru a le putea enumera! Multumesc, Ivy, pentru clipele geniale de rasete si pentru calmul malefic din RP-uri! Multumesc, Lexule, pentru toata bunatatea ta, prezenta inclusiv in stilul tau de a scrie! Multumesc, India (Isolde, but still India for me), pentru cele mai emotionante si surprinzatoare momente (sper ca inca iti vine sa-mi tai degetele pt. ca scriu atata Love)! Multumesc, Juls, Ayls, pentru dramatism si filozofie! Multumesc, Fanty, pentru toata varietatea pe care mi-ai oferit-o in RP! Si multumesc tuturor pentru ca mi-ati inseninat zilele si m-ati ajutat sa-mi dezvolt stilul de a scrie! Raizen, Isa, tot respectul si basca in tarana-n fata voastra! :>

[Image: F3NHsVq.png]
The darkest hour is just before the dawn.
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Câșitgătorii Cupei Caselor X - by Ema Snow - 22 Feb 2013, 21:25

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Start Cupa Caselor X Raizen Isildur 40 9,139 25 Nov 2012, 20:14
Last Post: Lexie Stryder
  Pregatiri Cupa Caselor X Raizen Isildur 25 7,566 04 Sep 2012, 14:52
Last Post: Raizen Isildur
  Castigatorii Cupei Caselor IX - Viperinii Raizen Isildur 10 4,561 21 May 2012, 21:49
Last Post: Alice Morris
  Cupa Caselor IX este deschisa ! Raizen Isildur 14 3,942 25 Feb 2012, 10:16
Last Post: Rosalie Vivienne Alden
  Castigatorii Cupei Caselor VIII: Cercetasii ! Raizen Isildur 18 4,083 21 Jan 2012, 09:24
Last Post: Raizen Isildur
  Castigatorii Cupei Caselor VII: Cercetasii ! Raizen Isildur 18 4,836 15 Sep 2011, 15:19
Last Post: Raphael Olivier