Lupta prentru Dumbledore
|
26 Jul 2008, 12:39
|||
|
|||
" dar totusi Dumbledore a zis sa ne antrenam. Adica este cel mai mare profesor dupa cum ai spus. Nu cred ca vorbea prostii" spuse Nereide
" Dar ce rost ar avea?" intreba Ana " Pai fii atenta... noi suntem in anul 1 si cu siguranta vom da si de cate ceva care ne va incurca... si ... daca nu prea stim ce sa facem , s-a cam zis cu noi.. :|" " hmmm.. Fie... dar vom cauta si dovezi" spuse Ana " Dar CE dovezi? :|" intreba Jade Ana ramase putin blocata. De fapt, mai mult timp si nu stia ce sa spuna "mm.. o sa gasim noi :-J" zise Ana intr-un sfarsit , desi inca nu stia ce. " Hmm.. Frigiderele roz cu stelutze nush ce ...sau cum era?" intreba Ada " Am uitat" zambi Ginny.. Se pare ca cele doua fete aveau cu totul si cu totul alte preocupari, despre unghiile Adei, care astazi erau galbene.. "hmm ar trebui sa mai schimb culoarea, deoarece o am de trei zile." spuse Ada... in cateva secunde, urmare a unora mormaituri, unghiile i se facura verzi. " Asa e mult mai bine ![]() Ginny incerca sa isi aduca aminte mai departe melodia cu straluceste stelutza... Se pare ca cele doua nu prea aveau O treaba cu lumea reala. "hmm.. nu crezi ca ar trebui sa facem cu ele ce am facut si cu Neville?" intreba Nereida. " As zice ca este o idee buna." raspunse Jade |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
...Armata lui Dumbledore... | Hermione Anne Granger | 21 | 5,766 |
29 Dec 2008, 17:35 Last Post: Daria Dumbledore |
|
ANTI-DUMBLEDORE | rea-credinta | 15 | 4,521 |
25 Sep 2008, 15:17 Last Post: Kennya Allen |