Vlentine's day
|
23 Feb 2013, 23:48
(This post was last modified: 23 Feb 2013, 23:50 by Fantine Tholomyes.)
|||
|
|||
Me & Cols
![]()
La fel ca zeii ce-si asteapta jertfele
Ingana melodia sa preferata, pe care o canta mama la pian, in serile de Dragobete.Era o melodie speciala, de familie, si nu era fredonata decat o singura data in an.Ascundea pe semne un mister. Ramanea o enigma vie spre a carei culmi Fantine inca nu ajunse.Se multumea doar sa isi aduca aminte de frumoasele seri cu luna ascutita si cer senin, fara a cauta sa afle mai mult despre radacinile cantecului, infipte adanc in istorie.Eu te astept sa vii nebun la mine, Sa-ti devorez de carne buzele Si sa partrez cenusa oaselor din tine! La fel ca o Artemis stau la panda Urmarind al tau zambet de copil prost Ce miroase naiv florile din umbra Otravite de iubire, de chin fara rost! La fel ca norii violeti de praful serii Ce stau sa vada luna peste chipul tau Eu iti astept cadavrul langa malul marii Sa il ingrop sub stele, fara sa imi para rau! La fel ca un cameleon mascat in verde Astept tacuta zborul firav sa sfarsesti Si sa iti tulbur starea cea de "somnul-veghe" Ca sa te las in fata moartea sa-ti privesti! Vreau sa te sfasii, sa te ard, sa te distrug, Sa te sufoc cu ale mele maini pe tine Inima ta de foc din piept sa-ti rup, Sa o pastrez pe veci doar pentru mine! Sa o asez langa a mea cuminte Si sa le cos cu fir de amintiri Ca sa ma judece de sus fiine sfinte Cu critici reci si jalnice priviri. [i]Sa fim un tot intreg...Un trup cu doua inimi! [/i] "Nu strivi corola de minuni a lumii..." isi aminti ea. Mergea in noapte, contopindu-se cu intunericul, chiar daca rochia sa de un alb pur ar fi trebuit sa iasa in evidenta.Isi luase paltonasul subtire, mai mult dintr-un reflex bine invatat pe parcurs.Ar fi fost neobisnuit sa ii vezi figura slabuta plutind printre fulgii iernii, doar intr-o rochie subtire de matase... Fulgii se opreau in parul ei rosu ca o vapaie, insa nu se topeau.Parul ei nu se comporta deloc ca un foc, ci lasa fulgii sa se aseze lin, ca niste flori parfumate de cires. Privea cerul incarcat cu albine vopsite in alb, pasind spre lumea sa de vise, spre libertatea ei.Padurea o ademenea cu valuri subtiri de caldura blinda... ![]() ![]() ![]() Tutty frutty girl |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Vlentine's day - by Fantine Tholomyes - 23 Feb 2013, 23:48
RE: Vlentine's day - by Colin Hawkeye Rovson - 24 Feb 2013, 21:49
RE: Vlentine's day - by Fantine Tholomyes - 24 Feb 2013, 22:28
RE: Vlentine's day - by Colin Hawkeye Rovson - 24 Feb 2013, 22:59
RE: Vlentine's day - by Fantine Tholomyes - 24 Feb 2013, 23:33
RE: Vlentine's day - by Colin Hawkeye Rovson - 24 Feb 2013, 23:56
RE: Vlentine's day - by Fantine Tholomyes - 25 Feb 2013, 22:43
RE: Vlentine's day - by Colin Hawkeye Rovson - 25 Feb 2013, 23:16