Cum e lumea, ce mai face.
01 Feb 2018, 00:03 (This post was last modified: 01 Feb 2018, 00:04 by Raizen Isildur.)
Felicitări pentru realizări, Ema și Iza. Mă bucur să aud că ați continuat să faceți RP, eu sper să vă mai vedem și pe aici Happywide

Cu ocazia asta să vorbesc puțin și despre mine. Am terminat facultatea de mate-info la Transilvania Brașov și, precum Ema, mi-am pierdut speranța în sistemul de învățământ din România ca și urmare. La proiectul de licență am făcut un joc, nu intru în detalii, însă am lucrat mult la el, iar profesorii din comisie nici măcar nu s-au uitat la ce le-am prezentat. Lucrez ca programator de vreo patru ani și în principiu e destul de okay, însă mă cam supără că dezvolt tot felul de aplicații care n-au niciun fel de valoare pentru mine și în consecință nu e neapărat o muncă foarte satisfăcătoare. Mi-aș dori să fac ceva să conteze, să îmi vărs sufletul acolo, ca să spun așa. Mi-am dat seama că forumul acesta a fost și este ceva ce contează, a avut un impact în viețile noastre și merită tot efortul depus, chiar dacă nu există o recompensă financiară (spre deosebire de munca de la job).

Am un motan de trei ani jumătate care se alintă acum pe aici și fără de care viața ar fi gri și o mașină în fața blocului pe care nu o pot conduce pentru că nu am permis. Sunt programat la traseu pe 8 iunie, grație instituțiilor și sistemelor deosebit de bine puse la punct din iubita noastră țară Finna. Dacă vă întrebați de ce am mașină și nu am permis, well, pentru că am luat mașina având impresia naivă că iau permisul în două luni. În realitate a durat o eternitate până am terminat orele de conducere, o altă eternitate până am reușit să prind bon de ordine să îmi depun dosarul la prefectură și yet another one până m-am putut programa la traseu. Please shoot me.

În rest, încerc să îmi dezvolt și să îmi îmbogățesc cunoștințele, abilitățile și personalitatea cât mai mult. Descopăr atât de multe lucruri interesante și mi-aș dori să trăiesc o mie de ani ca să mă pot bucura de toate Finna

Scuze de nuvelă, xoxo Heart

Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Cum e lumea, ce mai face. - by Sophie Carter - 24 Jan 2018, 23:34
RE: Cum e lumea, ce mai face. - by Ema Snow - 30 Jan 2018, 15:29
RE: Cum e lumea, ce mai face. - by Raizen Isildur - 01 Feb 2018, 00:03

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Ceea ce ne face unici ... Scarlett Soul 18 5,729 23 Nov 2010, 23:45
Last Post: Scarlett Soul