Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Same old shhh...just a diffrent day.
04 Mar 2018, 16:34
Era atât de debusolată, iar privirea sa pierdută spunea totul și...nimic. Nu trăda niciun sentiment, părea o persoană rece, aproape de gheață, aș îndrăzni să afirm, dar nu era așa. Sufletul său emana o căldură de nedescris,în mod normal, acum,însă, totul era schimbat. Oftă din nou și așteptă răspunsul surorii sale. A urmat o pauză lungă după întrebarea sa, iar în clipa în care auzi răspunsul făcu ochii mari cât broasca. Nu știa cum să reacționeze, voia să plângă sau să o ia în brațe de bucurie? Dar stai,cum putea să fie fericită când tocmai auzise că e logodită, iar ea nici măcar nu își aducea aminte că are iubit,darămite chipul lui și faptul că a cerut-o de nevastă?

"Oh, Ginny..s-au întâmplat multe, nici eu nu știu exact ce anume mă face să fiu așa,dar...nu îmi pot aduce aminte nimic din viața mea!" , răbufni ea brusc. Nu mai rezista să țină totul doar pentru ea,căci simțea că se stinge pe dinăuntru. Nu știa în ce măsură o putea ajuta sora sa,dar merita să încerce. Știa doar că aparține Lumii Magice, nu era o Încuiată. avea părinți, o soră pe nume Ginny și una pe nume Hayley,de care nu mai auzise nimic de ceva vreme. Nici despre părinții ei nu mai știa nimic. Era ciudat că de câte ori se gândea la ei, simțea o înțepătură puternică în piept.

" Ginn, spune ceva.." , rostise ea în momentul în care o privi pe brunetă și îi observă uimirea. Îi era frică să nu o sperie și să o lase și ea baltă. Acum practic se simțea a nimănui, căci asta și era,de fapt. Nu mai se recunoștea. Abia aștepta  să afle totul sau cât mai multe detalii despre viața ei personală și profesională. Nu voia detalii..greșit, voia viața sa înapoi. Își ridică privirea, iar în dreapta sa văzuse un exemplar din "Profetul zilei". Un titlu imens îți atrăgea atenția într-o clipită, vrând-nevrând. "Harry Potter este în continuare dispărut. Nicio informație utilă până în prezent. . Simțea că înnebunește, habar nu avea cine e acel Harry și de ce este atât de important, încât să apară pe prima pagină din Profet...

" Ginn,spune ceva. Te implor...!" , îi atrase atenția surorii sale. Închise ochii și trase aer în piept. "Accio pahar!" , rostise ea, iar spre surprinderea ei,magia îi era intactă. Nu a folosit-o de când se trezise din inconștiență, tocmai de frica faptului că s-ar putea să nu funcționeze. Schiță un zâmbet. Nu mai știa cine era, însă un lucru era sigur: nu ar putea trăi fără magie-n veci.

[Image: giphy.gif]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: Same old shhh...just a diffrent day. - by Rosalie Vivienne Alden - 04 Mar 2018, 16:34