O scurta plimbare
|
26 Jul 2008, 19:47
|||
|
|||
"BOMBOANEE
![]() "da..si....apoi..au venit niste baieti sa ma ingrijeasca" "BAIETI?? UNDE UNDE??" se trezira radarele lui ginny incepand sa urle "smiley ![]() ![]() "EO?? De ce eu[-( ??" "pey esti baiat, de'aia. hai hai" "protestez in numele tuturor barbatilor de pe acest pamanat.." incepu smiley discursul prezidential al independentei cand ginny se ridica pe masa si facu puppy eyes si se uita la smiley.. "va cumpar turta dulce, va car rucsacurile, amuh vreti bomboane.." "..si baieti ![]() ![]() " femeile" sfarsi smiley nefericit "TERMINA CU FILOZOFIA:-L HAI ODATA !!!" smiley iesi speriat, din cauza ordinului si mai ales din cauza ca ada si ginny pareau gata sa traga un vant si nu avea timp sa isi construiasca o fortareata protectoare din otel blindat "unde e Hermione cu mastile contra poluarii nazale cand ai nevoie de ea?:-s" zise shayera ascunzandu'se sub masa , unde dadu peste nereida care era acolo de zile bune "Daca nu vine in 5 minute.." spuse si Nereida. UN tunet bubuitor rasuna in toata padurea, distrugand copacii si balenele pe cale de disparitie, in timp ce acoperisul fu luat cu totul "n'am fost noi O___O" zisera ada si ginny. "de cand pot astia care augaze sa scoate efecte mai impresionante ca noi??" continuara incepand sa planga de revolta "stati...GEORGE WASHINGTON????" cascara ochii uitandu'se la omul cu gaze care le facea fericit cu mana de dupa hota |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |