Urari Zile de Nastere
|
26 Jul 2008, 20:32
|||
|
|||
Fenchiu Ada
![]() ![]() ![]() Membri care isi sarbatoresc astazi ziua de nastere: Plesneala (13), rea-credinta (23) deci ce prost e rea-credinta/plesneala =] a trecut aceasi zi de nastere pe ambele conturi =] deci apoi spune ca sunt doar veri.. mno, ia uitati'va: Cupa Caselor "mai, din cauza ta viperinii pierd puncte, lasa-ne maica, in pace si pleca, dute unde vrei, locul tau nu-i aici, dute la Ochi-de-soim, Astropufi sau Cercetasi, ca niciun Viperin,nu mai te vrea printe noi"-> Deci tu te gonesti singur, nu, Plesneala? Noul sef de casa "Nush,cred ca nimeni, ca nu esti prea indragit. Dar nu trebuie sa te voteze nimeni,ci sa te puna adminele, si nu prea te au la suflet deci nu ai sanse. Sorry.";"Scz, dar este scris, ca acel post va fi al meu.";"Apropo, de cand esti tu favorit ?? Eu , nu mai sunt ??"-> Mdah 8-> cata tampenie, Doamne... Cei mai mari rivali "Am luat-o de la 0 si tu nu mai poti intra caci esti banat, deci nu vom mai pierde puncte"-> Ne bucuram ca nu mai se pot pierde puncte din cauza unui cont al tau, deci a ta 8-> app ce idiot esti sa zici ca vipii is rivali cu astro... mi se pare o aberatie |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Urari | Charlizze Di Rino | 14 | 4,814 |
29 Apr 2008, 22:22 Last Post: Deea Potter |