Reset your mind
|
12 May 2019, 16:32
|||
|
|||
Niciodata nu ii placuse cand cineva avea motive sa fie suparata pe el, pentru ca ii era mult mai usor sa abordeze o situatie atunci cand era singurul cu reprosuri, ceea ce se si intampla de obicei. In prezent, nu avea habar exact cum interpretase tanara ultimele zile, insa avand in vedere ca tanara o cunostea pe Lorelei, putea spune ca isi sapase singur groapa. Nici nu putea concepe ideea in sine de scuze sau alte aberatii care oricum nu si-ar fi avut rostul. O urmari surprinzator de incordat cautandu-si pachetul de tigari. Aprinzandu-si una, digera lent realitatea actuala: ii displacea neobisnuit de mult faptul ca tanara supravietuise in general, ar fi fost mai multumit daca nici nu ar fi aflat de legatura ei cu Lorelei, ar fi fost cel mai usor daca Lorelei nu ar mai fi putut sa il sansajeze, dar asta era o alta poveste. Merlin, era absurd! Se incrunta usor, expirand o gura consistenta de fum inspre tavan. "Nu inteleg de ce esti suparata pe mine, tu esti cea care nu mi-ai spus nimic, cum te asteptai sa ma port?" comenta pe un ton neplacut, iritat de faptul ca era indesat fortat intr-un rol care nu ii apartinea.
In fapt, avea dreptate. Daca Christine i-ar fi spus din prima de relatia ei cu Lorelei si in ce probleme se bagase, intreaga poveste ar fi putut fi evitata, iar astropufa din fata lui nu ar fi fost acolo. "Nu eu te-am pus sa pleci de capul tau si sa faci pe priceputa. Esti doar o pustoaica." Facu cativa pasi pana la geam si cu o miscare scurta il deschise larg lasand aerul rece si proaspat sa inunde camera. ![]() ![]()
There is always one moment in childhood when the door opens and lets the future in
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Reset your mind - by Lucas Sasha Neitzke - 08 May 2019, 00:43
RE: Reset your mind - by Christine Fournier - 08 May 2019, 01:15
RE: Reset your mind - by Lucas Sasha Neitzke - 12 May 2019, 16:32
RE: Reset your mind - by Christine Fournier - 13 May 2019, 15:46
RE: Reset your mind - by Lucas Sasha Neitzke - 10 Jun 2019, 11:34
RE: Reset your mind - by Christine Fournier - 11 Jun 2019, 19:29
RE: Reset your mind - by Lucas Sasha Neitzke - 13 Jun 2019, 23:42