Do Or Die
|
13 Aug 2019, 01:07
(This post was last modified: 13 Aug 2019, 01:34 by Splendora Cromwell.)
|||
|
|||
Si mergea inainte mai mult decat hotărâtă, apăsând fiecare pas ce il făcea, asta pana ce ii simti energia întunecată, lucru ce reuși să îi creeze o stare de nervozitate de nedescris.
Fara ca macar ca sa il anunțe sau se se sinchiseasca sa se uite in jur, se opri brusc din mersul ala mecanic si se intoarse pe călcâie, iar cand acesta veni din spate in graba, fata il lua în brațe, lasandu-l sa ii simtă din energia astrală benefică dar contrară a tot ceea ce era el. Statu asa cateva momente, încercând să mai neutralizare sau mai bine zis sa calmeze din energia băiatului, apoi, după un moment de liniște, își propti serios bărbia de umărul lui si cand ii ajunse în dreptul urechii ii sopti pe cel mai serios ton posibil: "Eu sper din suflet ca nu ai glumit atunci când ai spus ca ma iubesti. Of, of, of, ce baietel nelinistit am eu aici." Se smiorcai ea sincer, închizând ochii si stangandu-l si mai tare in brate, după care, isi cobora o mână de pe umărul lui, pana ajunsese să îl ia de mana, pe care o strânse cu atata brutalitate, încât pielea băiatului de ani alba, iar cu cealaltă, ii acapara celalalt umăr strangand la fel de tare, parca vroind sa i-l rupa, iar cand simti ca se mai linisteste ii sopti: "Ce ai zice sa fi baiat cuminte si sa iesim din clădire? Am nevoie de un partener la ceai. Poti sa faci atata lucru daca tot te lauzi ca ma iubesti?!" Termina ea acru, surazand, dandu-i drumul din brate, sau mai bine zis, impingandu-l cat colo cu brutalitate, privindu-l urat si se îndepărta de el, mergând în direcția opusă. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|