O scurta plimbare
|
27 Jul 2008, 14:16
|||
|
|||
Shayera zambi si spuse:
"Cred ca ma simnt mai bine,adica...,de acum promit sa ma comport cat se poate de normal,dar nu renunt la glumele macabre,si glumele de genul...."zambi Shayera "Bine,macar va simtiti mai bine"spuse Ana usurata "Dap,dar nu sti cand ne apuca"spuse si Ginny care spunea un mic adevar "Deci,care e materia voastra preferata?"intreba Smiley "Pai...la mine niciuna,nu imi place sa invat"zambi Shayera nevinovat "Haide zi...ce materie iti place?"intreba Smiley din nou "Ok ok,Istoria Magiei"spuse Shayera inchizand ochii "Si cica nu ii place sa invete"radea Nereida "Eh...invat si io,cand nu am nimic de facut,adica,cam 5 miute pe saptamana si la teste"zambi din nou Shayera "Ce mult inveti...ooooo...sigur"spuse Ana "Da,asai ca e cam mult?cateodata ma intreb cum de mai rezist"spuse Shery jucand o mare drama"Sunt blestemata sa invat atat de mult,fiindca imi place profu..."spuse din nou Shery,normal,se prostea din nou Toti se uitau la ea ca la felul doi. "Ce e?...imi place cum preda,chiar vreau sa ii scriu un poem"zambi din nou Shayera "Aha,si mie imi place de prof. Plesneala"zise Nereida ironica "O_o...chiar?...soooper,ii invitam pe amandoi la un bal?"intreba Shayera la care ceilalti chicoteau "Si cu Cedric ce faci?"intreba Ginny "Eh...el e de rezerva,adica,moare profu,raman cu banii lui,si ma intorc la Cedric,si traim fericiti pana la adanci batraneti,peste curcubeu,si in ploaia de bomboane"zambi Shayera visatoare "Dar nu cumva e fantoma,chiar esti de groaza"sopuse Ana ironica "Chiar...Nereida,m-il dai pe Plesneala?...haide,ca til dau inapoi,fantoma ![]() ![]() "V-am zis,nu stiti cand ne apuca"zambi Ginny Smiley mai ca isi facea cruce si se ruga la Dumnezeu sa ii dea cineva Shayerei cu ceva in cap,de preferat cu un bolovan,sa ii vina mintea la cap ![]() ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |