In plain sight
|
02 Feb 2025, 22:11
|||
|
|||
Incepuse sa rada cu pofta la cuvintele rostite de Sasha, atat de tare ca aproape se tinea cu mainile de burta, stergandu-si cu degetele o lacrima a bataie de joc.
Ridica o sparnceana intrebator spre el inca zambind prosteste cand vazuse cat era de serios. "Ooo. Nu stiam ca trebuie sa aleg?!" ii aruncase inca razand, privind la amandoi. Nu stia exact care e legatura dintre ei, cu toate astea nu o putea interesa mai putin. Se servi cu o tigare la Sasha, aprinzand-o la randul ei si trase fumul in piept adanc, expirand in sus. Iara o busise rasul. Tusi scurt cand se ineca cu fum si iara rase, doar privindu-l pe Sasha. "Nu sunt de nici o parte, il tin pe Gunther de mana ca imi place de el. Mai mult decat imi place de tine, evindent." Lasa sa ii scape nonsalant, apoi adauga draceste "profesore...." il privea in ochi, cu un ranjet de toata frumusetea. "Cat despre toata povestea aia cu intelegerea, imi e greu sa cred ca ti-ai indeplinit partea, din moment ce te-am rugat sa nu o faci." adauga razand facandu-i cu ochiul lui Sasha luandu-l iar prosteste pe Carsten de mana, leganand-o inainte si inapoi. "Eram curioasa totusi.... Ce iti datoreaza micuta mea pasarica de la Ochi de Soim, de accea nu am spus nimic." iara ii facu cu ochiul. "Dar din moment ce te numeste lider, promit sa stau cuminte la o parte si sa vad cum evolueaza lucrurile. Pare interesant." Adauga sobru si se propti de primul copac din fata, cu mainile incrucisate, privindu-i, inca fumand. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|