O scurta plimbare
|
27 Jul 2008, 18:12
|||
|
|||
Intre timp:
"GOOOOOOOOOOOL spaniaa!!!" .... BA NU!! nu asta ![]() "auziti:>.. ia sa ne intoarcem inapoi sa ne holbam la nereida si smiley cum se saruta:>:>" fetele (ada, ginny, shayera) se privira cu niste ochi evil si facura Pactul cu Sange Uman (de fapt nu facura nimic da na suna impunator in context) in lumea de dincolo (de deal) "ma duc pana la baie" spuse ana parasind masa nereida si smiley ramasera singuri si incepura sa se pupe. (GLUMEAAM ![]() nereida si smiley ramasera singuri si isi cautau pre**vativele ca na smiley e mai uituc din fire ( GLUMEAM=))) ) nereida si smiley ramasera singuri. se uitau unul la altul privindu'se in timp ce se holbau unul la celalalt (cat de romantic:>). fata incepu sa isi roteasca o suvita de par (ma rog) si smiley se uita cu un ochi la ea si cu un ochi la gagicile de afara "Deci.. aa.. ce vant frumos azi, nuh? ![]() ![]() "da..o vreme frumoasa:>" aproba nereida in timp ce o vaca trecu pe deasupra capetelor lor purtata de tornada,, usa se deschise cu zgomot de perete si lumea tipa inspaimantata cand un tunet spulbera acoperisul (care lipseste deja de vreo cateva mesaje incoace da ma rog). cei ce ramasera in viata(ce efect matrix) fugira inspaimantati, iar chelnerita se ascunse in alta camera(nush..exista alta camera? ma rog..se ascunse in debara) totul pentru ca cei doi sa ramana singuri:>. se auzi inca un tunet si nereida se dadu in spate inspre smiley (de fapt nu ii era frica de furtuna da na) si la al doilea tunet viperina se urca pe baiat (...still searching the condoms) [glm glm ![]() ![]() "lumea se distreaza afara.. ![]() "da..ma rog...." sp nereida suparata ca nu mai era singura cu smiley ginny tranti usa in nasul adei si shayerei care stateau in spatele ei sub pelerina invizibila furata de la harry, dupa care isi aminti de plan si deschise din nou usa cu subtilitate. tot ce trebuia sa faca era sa nu iasa in evidenta in fata celor doi indragostiti [nu ma bateti:-s] din cafenea si sa nu le dea de gol pe ada si sher. "ADA???? SHAYERA?? UNDE SUNTETI??" planse ginny dupa care primi un picior de la ada "mersi..aveam nevoie de asta ![]() "vorbesti cu picaturile de ploaie?:|" intreba smiley intorcandu'si gatul sa le vada pe gagicile de mai devreme "nunu..doamne nu ![]() ![]() ![]() ![]() "da..ma rog/ ![]() " de ce te;ai intors??" intreba nereida inca in soc dupa ce raspunsese billy "paai o cheama pe ana un profesor..." "care?" "eo de unde sa stiu?:-L nu era treaba mea sa ii gasesc si nume " "BINNS!" planse shery de sub Pelerina. "da..asa..cum zice..piciorul asta de scaun ![]() "bine" zise smiley incepand sa priveasca in alta parte (gagicile plecasera) "mai bine am pleca si noi, nu, Nerei..?"..continua plin de sperante ca poate le mai prinde din urma "NU!!" racni Ginny, iar smiley dadu cu capul de tavan (si e ceva avand in vedere ca erau 2metri pana la el) "aaaaaaa vreau sa spun, e prea frumoasa vremea si voi mereu aveti parte de ea/ ![]() "nunu..nu asta am vrut sa spun:-s" facu smiley speriat "BINE ![]() ![]() "hei..nu m'a chemat niciun binns??" zise ana suparata si dand sa se intoarca inapoi in timp ce celelalte incepura sa planga si sa o implore printre lacrimi sa se intoarca. "te rugam..copiulul tau nu te'a mai vazut la chip de cand l'ai nascut fie'ti mila ![]() "ce? O____O" "bad scene.. cine mi'a umblat de data asta prin scenarii?? :|:|" zise ada cu o mutra fioroasa "nu conteaza.. raman aici" ofta ana "binee..hai sub pelerina sa ne uitam la singureii aia de colo ![]() Intre timp... "Eh, am ramas singurei :>" facu Smiley, cand ramase cu Nereida in cafenea. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |