Lupta prentru Dumbledore-continuare(aceleasi persoane)
|
27 Jul 2008, 18:34
|||
|
|||
"Te ajut?" Ginny isi scoase bagheta si facu sa apara in mijlocul biroului un mic lac plin de noroi si paianjeni parosi, apoi puse o bomba de balegar peste fisele dintr'un sertar.
"Ii eram datoare ministrului ![]() "Ce e? Trebuie sa plecam!" gemu Nereida. "T..t..tata.." murmura Ginny, scotand o fisa care, din fericire, nu fusese murdarita. "Arthur Weasley," sopti ea. "Eu.. eu.." spuse Nereida, ramanand socata in prag. Ia fisa si hai sa mergem!" Ginny clatina din cap. "Nu" spuse ea." "De ce nu?" intreba Nereida. "Trebuie sa vorbesc cu ministrul! E vorba de tatal meu, Nereida, pricepi?" "Ginny.." Pe hol se auzira voci, liftul se deschidea.. Nereida tresari puternic si intra in birou trantind usa dupa ea. "Perfect," zise ea. "Am ramas blocate aici." "Ascunde'te!" spuse Ginny. "O sa castigam timp daca incuiem usa!" Ginny spuse o vraja pentru a inchide usa. Nereida cauta un loc bun in care sa se ascunde. Totusi, biroul era o cocina.. "Ginny," murmura ea. "Daca te vede aici, in ruina asta, singura, o sa creada ca tu esti de vina pentru dezastru!" "Oh, ai dreptate!" zise Ginny dandu'si o palma. Se arunca sub birou, iar Nereida deschise dulapul, arunca toate porcariile de acte de acolo si se baga. Inainte de a inchide usile, cleanta se roti, iar apoi o voce de barbat... "Fudge!" zise Ginny disperata, tinandu'si respiratia. Fudge spuse o vraja sa descuie usa, apoi Ginny fu satisfacuta sa'i vada picioarele parand imobilizate in prag. Vazuse dezastrul si era socat. Nereida privea prin o gaura din dulap. Privea expresia de soc desavarsit a ministrului si zambi in sinea sa. 'Ce sa fac?' isi zise Nereida. 'Daca nu nimeresc vraja de impietrire, sunt distrusa.' Acelasi gand il avea si Ginny. "Pietrificus Totalus!" soptira doua voci in acelasi timp. Fudge cazu impietrit, luat pe nepregatite. "Repede!" tipa Ginny ridicandu'se, iar Nereida tasni din dulap. Inchisera usa biroului. "Iar acum?.." intreba Ginny. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|