Lupta prentru Dumbledore-continuare(aceleasi persoane)
27 Jul 2008, 19:52
Fata era legata strans de un scaun intr-o incapere inalta si rotunda. Ea se afla in mijloc iar in jurul ei asezate in cerc pe mai multe randuri se aflau restul scaunelor. Bagheta era la vreo 2 metri de ea.
"Dati-mi drumu nemernicilor! Daca afla tata de asta va luati adio de la tot!" striga ea disperata.
'Daca as putea sa ajung la bagheta' se gandi ea.
Tocmai atunci intra in incapere Lucius Malfoy.
"Nereida?? Ce dumnezeu...:| Ahh...Umbridge mi-a trimis o bufnita cum ca sunt intrusi in minister si sa vin aici ca a prins unul...dar nu ma gandeam ca tu esti. Ce dumnezeu faci aici copila?" zise Lucius si o elibera pe Nereida.
"Buna Lucius. Ce fac? Ii dau o lectie la imbecilul de Fudge! AIA FAC!"
Diintr-o data se auzi o voce in toata sala. Venea dintr-un difuzor.
"Incendiu in biroul domnului Fudge! Membrii Ministerului sunt rugati sa paraseasca in ordine cladirea deoarece s-ar putea sa avem intrusi. Va repet..parasiti cladirea in ordine. Membrii Inchizitiei sa se prezinte pentru a ancheta cazul."
"Nereida...ce ai facut?" zise Lucius si o scutura pe Nereida.
"Nimic!"
"Nereida! Ai idee in ce te-ai bagat? La naiba...fugi!"
Nu trebui sa repete de 2 ori. Nereida o lua la fuga. Pe coridor se izbi de cineva sau ceva...nu vedea nimic.
"Nereida?" zise o voce cunoscuta. "Sunt Ginny! Veneam dupa tine...Cum ai scapat?"
"Ginny...nu conteaza iti zic cand am timp..sa fugim! Am dat de naiba dak ne prinde cineva! Mai ales Umbridge"
"AA...am avut eu grija de ea Wink) " zambi Ginny.
Fetele o luara la fuga cand tocmai le vazura pe restu.
"Unde naiba ati fost? SI ce se intampla aici?" zise Ana care inca arata ca Mafalda.
"Poveste lunga...trebuie sa fugim!"
"Dar ce naiba? Hey.." striga Jade

[Image: slytherin1-1.jpg]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Re: Lupta prentru Dumbledore-continuare(aceleasi persoane) - by Nereida Devon - 27 Jul 2008, 19:52