O scurta plimbare
|
28 Jul 2008, 12:05
|||
|
|||
IN timp ce smiley si nereida continuau sa ramana imbratisati, ginny incepu sa cante la vioara in acord cu atmosfera.
"hei vecinu de la 3:|:|:| shut up" striga Smiley si se intoarse la prietena sa tinand'o de fund....adica de mana si zambind "AI ZIS CEVA??" sp ginny incetand sa cante la vioara si scotand tobele "NU atrage atentia" incepu shayera sa planga "nici nu si'au dat seama ca sunt aici.. ![]() "nuu" spuse smiley cu juma de gura "vedeti? ![]() Deodata cerul se acoperi de nori (din nou), totul se facu negru, se auzeau tipete si strigate deznadajduite (mutasera nenorocitii aia de la Acasa telenovela mai devreme si o pierduse tot hogwarts'ul..), totul era acoperit de fum si lumina era asigurata doar de fulgerele inspaimantatoare.. si din lac iesi o creatura infricosatoare, un fel de monstru facut din smoala, fioros, care rosti cu voce groasa: "I AM ZA LORD OF ZA DARK. I AM. I AM HIM. aa. nu asa imi incepusem discursul da ma rog... SUNT LORDUL SMOALA!!! " striga acesta si copacii cazura rapusi la pamant (nu avea nicio leg cu el, venisera niste Incuiati care defrisau domeniile hogwarts'ului da ma rog). "am stat ascuns in lac 683764721 de mii de ani, dar a venit...vremea..a venit timpul." "ce o sa se intample??" intreba smiley speriat gandindu'se la cine stie ce profetie apocaliptica "am nevoie sa va utilizez veceurile primitive...doamne nu se mai fac modele cu motor si butonas ca pe vremea mea,,aaa stati nu trebuia sa spun asta ![]() "da...ma rog" zisera muritorii de rand de pe mal continuand sa se uite la DVDuri deocheate "Tzaranilor, spuneti'mi, e noapte? Lordul Smoala renaste doar noaptea !!" "NU e noapte :|" facu Nereida. "MDA!!:| i'am spus eo lu nevasta'mea sa nu mai cumpere ceasuri de la chinezi da ea nu si nu....revin mai tarziu" zise cu juma de gura lordul smoala dizolvandu'se in lac in timp ce norii disparura de pe cer. "ce spuneam? xD" zise smiley. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
O plimbare la lac. | Atsu Ari Ooku Tokugawa | 0 | 1,195 |
10 Sep 2011, 14:46 Last Post: Atsu Ari Ooku Tokugawa |
|
Plimbare | Liam Blackwell | 7 | 1,802 |
08 Aug 2011, 16:38 Last Post: Ellena R. Howard |
|
Plimbare... | Jade A. Crawford | 1 | 1,146 |