primul sarut de langa lac
|
28 Jul 2008, 11:16
|||
|
|||
OCC: de ce eu ? nu am citit ce ai scris k mi-e lene,.. las' o sa zica urmatorul .
Ada era in Camera ochilor de soim, si statea, statea, statea, si se gandea. Ce rost mai avea sa fie fericita? Daca nu avea cu cine sa o imparta. Incerca sa se cugunde in carti. Incerca sa invete ceva, dar gandul nu o lasa. Ceva nu o lasa sa invete. Nu o lasa sa faca nimic. Abia isi daduse seama, ca de vreo cateva zile, nu mai era aceeasi Ada, plina de viata si amuzanta, care radea la fiecare pas. ' Ce am? ' se intreba Ada care se simtea tot mai rau. Asa ca se hotari sa mearga la lac, poate mai da de fete. Cobora repede scarile din marmura, si ajunse pana la urma la usa imensa a Hogwarts'ului. Se departa usor, iar in cateva minute, ajunse si la lac. Dar acolo , vazura ca fetele, aveau fiecare cate un prieten , si numai de asta nu ii pasa ei . Totusi era speriata. Ea nu era cu baietii. Adica placea pe fiecare care il vede. Dar nici unul nu i-a starnit un prea mare interes. Intr-un final, stand intinsa pe iarba umeda, cu tricoul si camasa ei larga, isi puse iPod'ul pe cea mai trista melodie. Incerca sa se plictiseasca de ea. Dar cu cat o asculta mai mult , cu atat simtea mai mult nevoia...Se ridica. Simtea ca isi face mai mult rau. Incerca sa isi puna o melodie vesela, cand o intalni pe GInny care era cu HArry si se pupau. Ginny incerca sa o intampine , dar Ada nu mai era aceeasi spuse un "buna" cu jumatate de gura, si spera sa dea de baiatul viselor ei , chiar daca era incuiat. In seara aia nu putea adormi, cand intr-un final , smnul o luase prin surprindere. Visa ca el , tocmai isi descoperise puteri magice, si ca a venit aproape de ea. " A doua zi , spera din suflet sa fie adevarat visul . Dar nu se adeveri. Nu mai dormea noptile, gandindu-se la el, si totusi el nici nu o observase vreodata. Intr-o noapte se gandi sa se foloseasca de puterea ei , si sa se cloneze. Asta si facu. Ea cea adevarata, de fapt , amandoua erau adevarate. Ada se duse in botosani , iar acolo il intalni pe baiatul viselor ei care se dadea pe sk8. De data asta isi luase inima in dinti , si se duse la el si il saluta. El se uita ciudat, si o intreba daca ea este fata aia care i-a lasat un mesaj offline, in care spunea ca il place . Ada facu o fata tuta, si se intoarse cu spatele. Cand, isi dadu seama ca nu are nimic de pierdut. Stranse din dinti , si se intoarse la loc "Da .. eu sunt.. " si totusi nu era sigura de ce facea. "Auzi.. stiu ca tu esti mai 'ciudata'.. esti la o scoala de magii" Ada ramase prostita. De unde stia ? " Hmm stiu asta, deoarece te-am vazut facand diferite vraji..." What? Nu aveam voie in afara scolii " hmm.. nu shtiu nimic " spuse Ada " Nu e nimic. Si eu am sa fiu transferat acolo. ![]() ![]() Ada ramase tot prostita, de park era teleghidata. "Hmm.. bine.. ma duc" spuse Ada, care incerca sa mearga mai repede. "Stai " spuse el luand-o de mana, si ducand-o intr-un loc mai departe de prietenii lui si sarutand-o. Ada tot prostita ramase ca prima oara, si pleca fara sa ii spuna nimic. Ajunse la castel, in camera de zi , si statea uitandu-se la tavanul frumos decorat in culorile casei. Si-a pus o melodia si incepea sa cante si sa sara pe toate fotoliile strigand " I'M THE BEST OF THE BEST!!!" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Priam vraja esuata langa lac | Oliver C.S. Queen | 34 | 5,343 |
07 Oct 2010, 20:28 Last Post: Raizen Isildur |
|
Povesti langa lac ( Concurs RPG ) | Charlotte Ambrosine | 37 | 5,327 |
19 Nov 2008, 21:18 Last Post: Hermione McGonagall |
|
Langa Lac | Adrian Richard | 14 | 3,307 |